Cursus Reason

Wat is Reason?
In tegenstelling tot een echte studio is Reason een geweldig software sequencer programma voor het creëeren, arrangeren en produceren van je eigen muziek. Een virtuele studio rack met allerlei tools en instrumenten die je nodig hebt om je ideeën om te zetten in muziek. Verschillende instrumenten die gebruikt worden in de muziek productie van reverb tot compressoren, vocoders, synthesizers, distortion units, EQ’s vele devices & effects, loops en nog veel meer. Reason is een compleet muziek systeem, dat tevens is te integreren met vele andere muzieksoftware.

Reason is een aanrader voor iedereen die zelf muziek wil maken. Ook voor de beginner is Reason de juiste software, aangezien iedereen ermee kan leren werken. Reason is gemakkelijk te leren en is een extreem flexibel programma dat zo complex en geavanceerd is als je het zelf maakt. Een duidelijke layout met een super functionaliteit.
Om je op weg te helpen met Reason, help ik je graag in enkele uren of een paar dagdelen op weg.
Vraag voor een kennismaking gesprek om een cursus te volgen over deze virtuele studio.

Introductie basis Reason 5
De basis beginselen muziek produceren met je computer en basis algemene kennis muziekapparatuur. Een beetje van alles wat. Je leert over geluid en effecten. Opname, midi bewerking, studio techniek, synthesizer/samplers bewerking en besturing/automation, effecten en mixen.

Lesstijden
Mijn lessen zijn privé lessen, met max 2 personen tegelijk. Mijn lestijden zijn heel flexibel, overdag of in de avond kan allebei. Heb je vragen, bel of mail me!
Graag tot ziens!

contact@twistandclick.nl
06-46036656

Beginners video met Reason

2012-12-31 10:51:03 admin

Posted in: Cursus Read more... 0 comments

Leave a Reply